ZAČINSKE TRAVE
# ANIS (morač, janež)
# BELI LUK
# BORAŽINA (boreč)
# BOSILJAK
# VLAŠAC
# DRAGOLJUB
# ESTRAGON
# ŽALFIJA
# KAPAR
# KIM
# KLEKINJE (borovice)
# KOZLAC
# KORIJANDER
# KRBULJICA
# KRES (dragušac, divlji hren)
# LOVOR
# MAJORAN
# MAJČINA DUŠICA
# MELISA (matičnjak)
# MILODUH (izop)
# MIROĐIJA
# MORAČ
# NANA (menta)
# ORIGANO (vranilovka)
# PERŠUN
# REN
# RUZMARIN
# SLAČICA
# SREMUŠ
# TIMIJAN
# CELER
# ČUBAR
ORIJENTALNI ZAČINI
# ALEVA PAPRIKA
# BIBER
# BIBER JAMAJČANSKI - PIMENT, NAJKVRIC
# BIBER KAJENSKI
# VANILA
# ĐUMBIR
# KARANFILIĆ
# KARDAMOM
# KARI
# MACIS
# MUSKAT - MORSKI ORAŠČIĆ
# SUSAM
# CIMET
# ŠAFRAN
EGZOTIČNA JELA
SA AROMATIČNIM BILJKAMA
# FALAFEL - ćufte od lebleblija (nauta)
# LABANE (LABNA) - egipatski sir sa začinskim biljem
AROMATIZOVANO ULJE
# PIKANTNO ULJE ZA SALATU
# ULJE SA SVEŽIM TRAVAMA
# LJUTO ULJE
AROMATIZOVANO SIRĆE
# SIRĆE OD JABUKA
# SIRĆE OD ZOVE
# SIRĆE OD KUPINA
# SIRĆE SA ZAČINIMA
# SIRĆE SA LIMUNOM
# SIRĆE SA BELIM LUKOM
# SIRĆE SA ZELENIM BIBEROM
Tuesday, January 2, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment